Forår og allergi

Forår

Forberedelse til allergisæsonen:

Start med allergimedicin FØR du får symptomer. Hvis du ved du er allergisk overfor birk, så vent ikke til du er sløj med at tage medicinen, tjek pollenkalender på Astma og Allergi Forbundets hjemmeside og start med medicin inden der kommer symptomer. Dette giver den bedste behandling.

Næsespray virker også på øjensymptomer. Vi giver kun med meget få undtagelser stadig injektioner med binyrebarkhormoner. Der er høj risiko for bivirkninger senere i livet bla. diabetes og knogleskørhed. Det er meget nemmere med en indsprøjtning, men det er for at beskytte dig som patient, at vi ikke gør det. Der kan næsten altid findes en god løsning, hvis du bruger medicinen rigtigt. Det kræver at man tager medicin hver dag. Bestil medicinen så du har til flere gange og altid har en recept liggende på apoteket, som du kan hente (de holder i 2 år)