Åben konsultation

Åben konsultation 2021: OBS. DER ER FORTSAT PGA. OMSTÆNDIGHEDERNE MED CORONAVIRUS IKKE ÅBEN KONSULTATION I ØJEBLIKKET

vil formentlig heller ikke komme op at køre igen, da det ikke er ønskeligt med mange patienter siddende på samme tid venteværelset.

Konsultation uden forudgående aftale tilbydes mandag og onsdag eftermiddag, hvor du kan blive tilset af en læge eller sygeplejerske med en akut eller anden enkelt problemstilling. Det indføres som forsøg fra 1/12 2018 for at mindske vores ventetiden.

Registrer dig med dit sundhedskort i tidsrummet kl. 14-15 på vores ankomstskærm. Oplys herefter hos sekretæren ved skranken, hvad du ønsker vurderet, så du bliver sat på den rigtige liste.

Hos lægen kan du fx. få vurderet feberbørn, mavepine, ledsmerter, ondt i ryggen, gynækologisk vurdering, udslæt, diarre, hoste, ørepine m.v. Lægen kan ikke i åben konsultation foretage årskontrol af kronisk sygdom, graviditets eller børneundersøgelser, samtaleterapi, kirurgiske indgreb, konsultation med tolk, medicingennemgang eller lave attester.

Hos sygeplejersken kan du komme med alt det du plejer at få klaret hos sygeplejersken fx blodprøver, sårbehandling, halsbetændelse, øjenbetændelse, celleprøve m.v. Sygeplejersken kan ikke lave årskontrol for kronisk sygdom i den åbne konsultationstid.

Konsultationen forventes at vare 5-7 minutter. Ventetiden kan være meget forskellig fra dag til dag, og man kan ikke anmode om at komme til en bestemt læge eller sygeplejerske i åben konsultation .

Tilbuddet om åben konsultation er til dig, der ønsker en hurtig vurdering af et konkret helbredsproblem uden ventetid i flere uger. Du skal altså ikke ringe først, men blot komme mandag eller onsdag og blive registreret kl.14-15. Det er ikke muligt at registrere sig inden kl 14 . Man bliver tilset efter rækkefølge som udgangspunkt – svært akut syge dog fremskyndet når det kræves.

I tilfælde af akut sygdom hos en af vores behandlere og i ferieperioder kan der være en begrænsning på patientantallet i åben konsultation.

Vi håber alle vil blive tilfredse med tilbuddet – så vil vi gøre det til en permanent ordning.