Sommerferie

Så er tiden kommet for afvikling af sommerferie i klinikken.

Som alle de andre år har klinikken ikke lukket på noget tidspunkt men er dog mindre bemandet gennem hele sommeren. Det betyder også at der ikke laves årskontroller i juli og august så vidt muligt. Det er heller ikke muligt at booke tider til rejsevacciner i disse måneder, kontakt i stedet for de omkringliggende Rejsevaccinationscentre.

I perioden kan det også opleves at der ikke er lige så mange læger ved telefonerne om morgenen. Der er naturligvis også ferie i sekretariatet men der kommer igen i år en medicinstuderende og hjælper og hvis vi hjælper hinanden og har forståelse for feriesituationen er vi sikre på, at vi endnu en gang kommer godt igennem sommeren.

Når en læge og sygeplejerske har ferie er det ikke muligt at skrive e-konsultationer til vedkommende, da der bliver lukket ned for pågældende læge/sygeplejerske.

Ellers fungerer klinikken fuldstændig som den plejer både med åben konsultation og åben blodprøvetagning.

Vi ønsker jer alle en god sommer.

AkupunkturA - Sommer sol og ferie for de fleste. Jeg derimot er på jobb i  hele juli om dere skulle trenge en behandling eller to. Ellers ønsker jeg  dere alle en god